Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Ezen a tanfolyamon a következőkről fog tanulni:

  • Beazonosítani, hogy valami mitől logikus vagy logikátlan.
  • Hogyan kell az információkat elemezni ahhoz, hogy pontosan tudja, mit tegyen egy helyzet javítására?
  • A jártasságok, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy beazonosítsa az élet bármely területén a siker és kudarc hátterében megbúvó tényleges okokat.

A tanfolyam áttekintése

Sokan eléggé próba szerencse alapon élik le az életüket, keresgélve a magyarázatokat, hogy miért javulnak vagy rosszabbodnak az ügyeik, miért sikeresek, vagy miért nem. Pedig a találgatások és „megérzések” eléggé megbízhatatlan dolgok. És annak ismerete nélkül, hogy ténylegesen hogyan vizsgáljon ki helyzeteket – jókat és rosszakat egyaránt –, és hogyan derítse ki az igaz adatokat, a személy csak kiértékeletlen adatok tengerében sodródik.

A pontos kivizsgálás valójában ritka portéka. Az Ember hajlamos rá, hogy azokban a dolgokban, amelyeket nem ért, elfogadja az első felkínált magyarázatot, legyen az bármilyen hibás. Ezért aztán a kivizsgálás technológiáját valójában nem művelik, illetve nem finomították ki. L. Ron Hubbard azonban áttörést ért el a logika és a gondolkodás tárgyában, és kifejlesztette az első valóban hatékony módszert, amellyel meg lehet keresni és következetesen meg is lehet találni a dolgok valódi okait.

Ha tudjuk, hogy hogyan lehet valamit kivizsgálni, akkor képesek leszünk eligazodni a véletlen tények és vélemények között, és képesek leszünk előállni a siker vagy kudarc mögötti valós okokkal az élet bármely területén. Azáltal, hogy valóban megtudjuk, miért úgy vannak a dolgok, ahogy vannak, képesek leszünk orvosolni és javítani a helyzetet – bármilyen helyzetet. Ez a technológia rendkívül értékes az emberek számára az élet minden területén.

A tanfolyam hossza

8-10 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk önnek.