Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Ezen a tanfolyamon a következőkről fog tanulni:

  • Az érzelmi skála, amelyet mindenki megtapasztal az életben a legmagasabb ponttól a legalacsonyabbig.
  • Hogyan tudja pontosan megjósolni a házastárs, egy lehetséges üzletfél, egy alkalmazott vagy egy barát magatartását – még azelőtt, hogy ön elkötelezné magát a kapcsolatra?
  • Egyszerű eszközök, amelyekkel ön jobbítani tudja a saját és mások érzelmi állapotát.

A tanfolyam áttekintése

Hányszor hallotta, hogy valaki azt mondja: „Nem értelek.”

Néha úgy tűnik, embertársaink körében az ésszerűtlen, előreláthatatlan cselekedetek a normálisak.

Tény, hogy soha nem létezett működőképes módszer az emberi magatartás százszázalékos előrejelzésére – egészen mostanáig.

L. Ron Hubbard pontosan ilyen módszert fejlesztett ki, és ez alkalmazható minden emberre, kivétel nélkül.

Ezeknek az adatoknak a segítségével pontosan meg lehet jósolni a házastárs, egy lehetséges üzletfél, egy alkalmazott vagy egy barát magatartását – még azelőtt, hogy ön elkötelezné magát a kapcsolatra. Az emberi kapcsolatok kockázata teljesen kiküszöbölhető vagy minimálisra csökkenthető, amennyiben ön képes megjósolni, hogyan fognak viselkedni az emberek.

Az e tanfolyamban foglalt információk megértése és felhasználása révén az emberi viszonyok minden vonatkozása termékenyebbé és kielégítőbbé válik. Tudni fogja, hogy kivel barátkozzon, kit kerüljön el, és képes lesz segíteni azokon, akik nyakig benne vannak egy kellemetlen helyzetben valaki mással. Képzelje el, milyen lenne, ha ön rövid időn belül tudná, hogyan viselkednek majd valószínűleg az emberek bármely adott helyzetben. Képes lehet erre.

A tanfolyam hossza

6-8 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk önnek.